Op zaterdag 15 september 2018 start de Grote Clubactie. TOP doet ook mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met:
Eenmalige machtiging: De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper.
Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (het volledige rekeningnummer) aan de lotenkoper. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’). De koper kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn of haar deur plakken.

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie 2018 start op zaterdag 15 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop.

Aan wie mag je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Verkoopboekje inleveren
De trekking is 12 december. Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij Ria de Ridder vóór 21 november.

Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van Ria de Ridder een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Body Worlds, Avontura en/of Optisport*. Ook kun je een 2e artikel gratis bestellen bij masita.com.

*Geldig bij Bobbejaanland, Optisport, Avontura en Body Worlds. Bij Bobbejaanland, Optisport en Avontura: 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. Bij Body Worlds: 50% korting. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op kids.clubactie.nl.

Prijzen voor lotenverkopers; win een Playstation 4 met een spel naar keuze!
Lotenkopers kunnen prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper, kan geweldige prijzen winnen! Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is een Playstation 4 met spel naar keuze. Er zijn in totaal 212 prijzen! Ga voor meer informatie naar kids.clubactie.nl.

TOP organiseert ook een eigen verkoopwedstrijd. Voor de 2 jeugdleden die de meeste loten voor TOP verkopen zijn er 2 waardebonnen naar keuze van één van onze sponsoren beschikbaar. Dus doe je best!

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Met vriendelijke groet,
Ria de Ridder