Met in totaal 158 deelnemers (101 niet leden en 57 wel leden) was de op donderdagmiddag 27 december door KV TOP georganiseerde Snertloop een groot succes. Er konden afstanden van 5, 7 of 10 kilometer worden gewandeld of hardgelopen. Van jong tot oud, ieder op zijn manier, zijn niveau en met zijn eigen reden(en). Niks moet, alles mag!

Het was echt heerlijk wandelweer. Ook de in de kantine van KV TOP georganiseerde en zeer drukbezochte “afterparty” met de bijbehorende vaste en vloeibare versnaperingen en live muziek was beregezellig.

Dit alles mede mogelijk gemaakt door “De Snertcommissie” bestaande uit Mirjam Kloet, Ria de Ridder, Blaas de Ridder en Martin de Leeuw. Ook de vele vrijwilligers voor het bemannen van de controleposten, de bemanning achter de bar en in de keuken, de drinkpost op de route, de inschrijftafels, het maken van foto’s, voor de overige hand- en spandiensten, etc., etc., worden heel, heel hartelijk bedankt. Jullie allen zijn TOPPERS!

We hebben het samen gedaan en tot een succes gemaakt! Zeker weer voor herhaling vatbaar.

Onderstaand de link naar de foto’s van de KV TOP Snertloop 2018.