Sponsor in de spotlight

De sponsorcommissie zal u met enige regelmaat voorstellen aan een van onze sponsoren. Deze week is het de beurt aan Schoonmaakbedrijf Delta.

Sponsor in de spotlight:

Wat ontzettend leuk om als schoonmaakbedrijf ook in de spotlight te mogen staan, vaak wordt er minderwaardig over ons werk gedacht maar schoonmaken hoort bij het dagelijks leven.

Zonder schoonmaak zal de wereld er een stukje minder mooi uit zien, denkt u niet?

Mijn naam is Koos Meulmeester en ik ben de 3e generatie Meulmeester die bij Schoonmaakbedrijf Delta aan het roer staat.

Schoonmaakbedrijf Delta is een familiebedrijf dat al ruim 50 jaar voor een schonere werk- en woonomgeving zorgt.

Samen met mijn vrouw, mijn tweelingbroer en ons personeel hopen wij als Schoonmaakbedrijf Delta nog lang voor onze klanten klaar te mogen staan.

Het spreekt voor zich dat kwaliteit en service voor ons de hoogste prioriteit heeft. Wij werken voor Verenigingen van Eigenaren, Woningbouwverenigingen, Winkelcentra, Bedrijven en Zorginstellingen.

Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit het schoonhouden van de algemene ruimtes van appartementencomplexen en glasbewassing tot grote hoogtes.

“Kortom schoonmaken in de grootste zin van het woord”.

Schoonmaakbedrijf Delta is KV TOP enkele jaren geleden gaan sponsoren met een bord op het veld en in de zaal, nadat wij hierover benaderd zijn door Martin de Leeuw. Martin is al jaren een goede vriend van ons en wij vonden het leuk om op dit verzoek in te gaan.

Wij zien in KV TOP een mooie vereniging waar een ieder zijn of haar sportieve/sociale kanten kan laten zien en zich welkom voelt. Wij als schoonmaakbedrijf hopen met onze sponsoring een steentje bij te kunnen dragen.

Voor verdere interesse in ons bedrijf zie onze website www.schoonmaakbedrijfdelta.nl