De sponsorcommissie zal u met enige regelmaat voorstellen aan een van onze sponsoren. Deze week is het de beurt aan Intersport Erik.
Sponsor in de spotlight:
Intersport Erik wij zijn er voor… De Nieuwe Burg was de eerste echte winkelpromenade van Middelburg met winkels aan weerszijden en zonder autoverkeer. Eén van de winkels die hier na 22 jaar niet meer weg te denken is en zeker bijdraagt aan de aantrekkelijkheid van de straat, is Intersport Erik.  Erik Huisson en zijn vrouw Monique zijn nog steeds blij met de locatie van hun winkel. Erik: “De Nieuwe Burg is een hechte winkelstraat. De meeste ondernemers zijn, net als wij, wel lid van ondernemersvereniging, maar we organiseren ook regelmatig eigen activiteiten speciaal voor de Nieuwe Burg, zoals de jaarlijkse modeshows”, vertelt Erik. Erik’s betrokkenheid gaat overigens verder dan zijn straat. Ook sportverenigingen kunnen vaak op zijn ondersteuning rekenen in de vorm van sponsoring of aantrekkelijke deals. Ook KV Top maakt hier onderdeel vanuit omdat wij graag onze betrokkenheid willen tonen. Sporten Bij Intersport Erik zijn met uitzondering van, enkele sporten, vrijwel alle vormen van sport vertegenwoordigd en je vindt er alle grote merken. Klanten kunnen rekenen op persoonlijk en eerlijk advies, er is alle tijd om kleding te passen en met de speciale voetscans ben je altijd verzekerd van de juiste maat en type sportschoen. Nu we weer in de winter beland zijn kan er ook weer ski- materiaal gehuurd of gekocht worden bij Intersport Erik. Met ingang van heden is dan ook de slogan van Intersport WIJ ZIJN ER VOOR……….. Binnenkort zullen alle actie’s en uitingen naar buiten starten met deze slogan. Wij zien u graag in onze winkel aan de Nieuwe Burg.