Onze TOPPER Ina de Ridder is door een deskundige jury genomineerd voor haar vrijwilligerswerk voor o.a. KV TOP. Dit doet zij al vele jaren met veel inzet zonder daarbij in de picture te staan en op de voorgrond te treden. De kenmerken van een echte vrijwilliger.

De Lange Jan Awards zijn de vrijwilligersprijzen van de gemeente Middelburg. In Middelburg zijn er ruim 15.000 vrijwilligers actief. Om hen te bedanken voor hun enorme inzet worden er iedere twee jaar Awards uitgereikt tijdens een feestelijke waarderingsavond voor vrijwilligers.

Stemmen
Op de laatste 9 genomineerden en dus ook op Ina de Ridder kun jij stemmen. Deze stemperiode loopt van 1 juni t/m 8 juni 2019. Hierover later meer.

Op 13 juni 2019 vindt de feestelijke waarderingsavond plaats in Stadsschouwburg Middelburg. Uiteraard worden hierbij de winnaars bekend gemaakt en worden de Lange Jan Awards uitgereikt. Tijdens de waarderingsavond staan niet alleen de laatste 9 genomineerden in de spotlights; juist alle aanwezige vrijwilligers worden op deze avond heel hartelijk bedankt met een mooi programma en een hapje en drankje.

Voor meer info zie https://www.welzijnmiddelburg.nl/lange-jan-awards.