Rabobank Walcheren/Noord-Beveland organiseert al jaren de Rabobank Clubkas Campagne voor verenigingen en stichtingen. In 2019 krijgt de Rabobank Clubkas Campagne een nieuw jasje: Rabo ClubSupport.

Ook KV TOP doet dit jaar natuurlijk weer mee. Stem KV TOP, steun KV TOP. Met de opbrengt kunnen we weer vele en leuke activiteiten bekostigen en de benodigde materialen aanschaffen.

Samen vieren we de winst!

De Rabobank draagt het lokale verenigingsleven een warm hart toe. Het versterkt de lokale samenleving en is van belang voor de leefbaarheid in onze regio. Ieder jaar reserveren we een deel van onze winst, het zogenaamde coöperatief dividend, speciaal voor het lokale verenigingsleven. Het gereserveerde bedrag voor Rabo ClubSupport is dit jaar maar liefst € 165.000,-!

Lid worden

Als lid van jouw Rabobank kun je vanaf 27 september 2019 stemmen op jouw favoriete vereniging of stichting. Ben je nog geen lid van de Rabobank, vraag dan snel en kosteloos jouw lidmaatschap aan zodat je straks jouw stem op je favoriete club en/of stichting uit kunt brengen. Je kan alleen gratis lid worden van de Rabobank als je daar minimaal één lopende rekening hebt.

Om gratis lid van de Rabobank te worden zie onderstaande link.

Planning Rabo ClubSupport :

• 27 september t/m 6 oktober: stemperiode;
  • 9 oktober finale avond in Huys ter Schelde.

Vragen?

Mail naar communicatie.wnb@rabobank.nl