De laatste tijd wordt er weer vaak fout geparkeerd bij de Blikken. Hierdoor ontstaan gevaarlijke situaties.  Veel auto’s worden direct  voor de hal geparkeerd waarbij de ingang  en nooduitgangen niet goed te bereiken zijn. Helemaal al niet voor mensen met kinderwagens, rollators en scootmobiels

Ook eventuele hulpdiensten ( ambulance) kunnen niet goed bij/in de sporthal komen.

Ook voor de toegang tot het fietsenplein van de voetbal en korfbal staan auto’s  geparkeerd. Wat zeer hinderlijk is om de sportvelden te bereiken.

Formeel mag er ook alleen in de parkeervakken worden geparkeerd.

Afgelopen zaterdag hebben de handhavers van de gemeente Middelburg waarschuwingen uitgedeeld. In de komende tijd zullen meer controles plaats vinden en zullen, indien nodig, ook bekeuringen worden uitgedeeld.

Let op: parkeer op de juiste wijze bij de sporthal en bij de toegang van de sportvelden.

Namens kv TOP Arnemuiden,

Blaas de Ridder