Op maandag 16 december organiseert KV TOP een eindejaars dubbelschiettoernooi voor alle senioren, A’s, B’s, C’s, TOPsporters en niet leden. Het is de bedoeling dat je je als koppel opgeeft. Mocht je geen dubbelschietpartner kunnen vinden dan kan je je toch gewoon opgeven, dan regelen wij een dubbelschietpartner voor jou. Je mag ook iemand van buiten de vereniging meenemen (denk aan familie, vriend/vriendin, buurvrouw/buurman, collega, klasgenoot, etc). Hij/zij moet wel de minimumleeftijd hebben van een C-aspirant (12 jaar).

Je kunt je telefonisch (0118-602250), via de mail: blaasderid@zeelandnet.nl of via de app 0655498654 opgeven bij Blaas de Ridder.

Opgeven kan tot uiterlijk zondagavond 15 december 18.00 uur.

Het eindejaars dubbelschiettoernooi begint om 19.30 uur. Alle deelnemers worden verzocht om 19.15 uur aanwezig te zijn in sporthal de Blikken.

We hopen er een fijne, sportieve avond van te maken en natuurlijk zijn supporters van harte welkom.

Blaas de Ridder