Voor de door KV TOP op vrijdag 27 december 2019 te organiseren Snertloop onderstaand wat praktische informatie:
1. Om het inschrijven soepeler en sneller te laten verlopen is er de mogelijkheid om je vooraf via de mail in te schrijven voor de wandel of hardloopafstanden van 5, 7 of 10 kilometer. Dit kan via de mail bij Martin de Leeuw, arndeleeuw@zeelandnet.nl. Geef bij voorinschrijving je voor en achternaam op, of je gaat wandelen of hardlopen, welke afstand en of je wel of geen lid bent van KV TOP. Voorinschrijven kan t/m uiterlijk dinsdag 24 december. Ook op de dag zelf kan er nog ingeschreven worden.
2. Voor vragen of nadere informatie over de Snertloop kan je via de mail arndeleeuw@zeelandnet.nl of app 0623560869 contact opnemen met Martin de Leeuw.
3. Het clubgebouw van KV TOP is op vrijdag 27 december open vanaf 12.30 uur.
4. Betalen voor deelname aan de Snertloop dient plaatst te vinden op de dag zelf in de daarvoor bestemde ruimte. Dit graag contant. Leden van KV TOP doen gratis mee, voor niet leden zijn de kosten voor deelname €2,-.
5. Voor aanvang van de Snertloop zijn er diverse dames en heren kleedkamers beschikbaar om je om te kleden en om spullen op te bergen.
6. Na afloop van de Snertloop zijn er diverse dames en heren kleedkamers met bijbehorende douchevoorziening beschikbaar om je om te kleden en te douchen.
7. Na afloop ontvangen alle deelnemers van de Snertloop een leuke attentie in de vorm van een medaille met bijbehorend koord.
8. Na afloop wordt er door KV TOP gratis kom/kop erwtensoep met stokbrood en warme glühwein aan de deelnemers en overige aanwezigen aangeboden.
9. Auto’s en fietsen dienen geparkeerd te worden op de daarbij behorende parkeervakken en fietsenstalling. Dit bij sporthal de Blikken en bij de ingang van het sportcomplex van KV TOP.
10. Rijd je met navigatie naar de accommodatie van KV TOP dan is het in te voeren navigatieadres Pereboomweie 2, 4341 LV te Arnemuiden.