KV TOP uit Arnemuiden is voor het seizoen 2020-2021 op zoek naar een trainer/coach voor TOP 3.

TOP 3 speelt zowel op het veld als in de zaal in de reserve 1e klasse. De selectie TOP 3/4 bestaat zowel uit talentvolle en leergierige jonge spelers, als spelers die eerder al speelden in TOP 1/2. Een diverse spelersgroep. Als trainer/coach valt er nog genoeg te kiezen.

Als trainer verzorg je de training voor de selectie TOP 3/4 en op zaterdag ben je de hoofdcoach van TOP 3. Tevens is er een nauwe samenwerking met de technische staf binnen TOP. De ingrediënten om jonge senioren hun talenten verder te laten ontwikkelen zijn aanwezig. Als TOP willen we daar op focussen en daarin groeien. Wel hebben we daar jou hulp bij nodig.

Spreekt dit je aan of heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met:

John Dijke

johndijke@zeelandnet.nl