Helaas gaan de wedstrijden in de (Reserve) Korfbal League binnenkort voorlopig starten zonder publiek, maar van alle wedstrijden wordt een livestream uitgezonden.
Zoals jullie misschien al ergens gelezen hebben worden vanaf dit seizoen de wedstrijden van de (Reserve) Korfbal League live uitgezonden via het Korfbal Platform van Eyecons (dus niet meer via YouTube).
Wil jij live Korfbal League kijken? Lees dan de belangrijke info hieronder:
Registratie (kosteloos) is verplicht.
Je moet je éénmalig (kosteloos) registreren op www.eyecons.com om een account aan te maken dat je recht geeft om live te kijken. Klik op “het poppetje” rechtsboven op de homepage. Je komt dan op de inlogpagina. Als je al een account hebt kan je daar inloggen. Heb je dat nog niet, klik dan op “Registreren”, vul je e-mailadres en in verzin een wachtwoord en doorloop de procedure verder.
Doe dat tijdig zodat je niet net voor de start van een wedstrijd die je wilt kijken voor een verrassing komt te staan.
Casten: hoe krijg je de beelden op je (SMART) TV?
Daarvoor verwijzen we jullie naar de uitgebreide instructie op de website van DVO/Accountor via https://dvo-korfbal.nl/…/vraag-waar-kan-ik-straks…/