Dit seizoen zijn we gestart met een Core Stability training voor alle Kombifit leden en andere spelende of rustende toppers. We willen hiermee leden iets extra’s aanbieden, maar ook proberen we nieuwe leden aan ons te binden.
We doen de training op woensdagavond om de week. De oefeningen zorgen ervoor dat je sterker en stabieler wordt. Ook werkt het preventief tegen blessures.
Deze trainingen worden gegeven door Mariska Bomhof-Goormachtig uit Nieuw en St. Joosland. Zij is al jarenlang actief als trainster in de sportschool en geeft in Nieuwland en Nieuwdorp meerdere groepen les in Bootcamp en Core Stability. Zij maakt gebruik van de oefenstof van Les Mills.
De volgende data staan voorlopig ingepland:
woensdag 29 september 19.00-19.30 uur
woensdag 13 oktober 19.00-19.30 uur
woensdag 27 oktober 19.00-19.30 uur
We zullen dit doen op het grasveld bij ’t Korfje. Start is precies om 19.00 uur en we vragen je om een yogamat mee te nemen.
Vanaf 19.30 uur gaat iedere groep verder met zijn eigen sport (wandelen/hardlopen/sporten).
Iedere keer op dinsdagavond willen we het aantal deelnemers weten. Dit kan natuurlijk via de groepsapp. Je kan je ook via mij aanmelden. Leuk om elkaar ook te zien bij de Core Stability!
Namens de Kombi-Fit van TOP
Mirjam Kloet