Core Stability training vast onderdeel van de KombiFit van KV TOP!
Dit seizoen zijn we gestart met een Core Stability training voor alle Kombifit leden en andere spelende of rustende toppers. We willen hiermee leden iets extra’s aanbieden, maar ook proberen we meer mensen in beweging te krijgen.
We doen de training op woensdagavond om de week. De oefeningen zorgen ervoor dat je sterker en stabieler wordt. Ook werkt het preventief tegen blessures. Je kan ook zeggen dat
dit de basis is om vervolgens lekker te gaan wandelen/rennen/teamsporten.
Deze trainingen worden gegeven door Mariska Bomhof-Goormachtig uit Nieuw en St. Joosland. Zij is al jarenlang actief als trainster in de sportschool en geeft in Nieuwland en Nieuwdorp meerdere groepen les in Bootcamp en Core Stability. Zij maakt gebruik van de oefenstof van Les Mills.
De volgende data staan voorlopig ingepland:
Woensdag 17 november 19.00-19.30 uur
Woensdag 1 december 19.00-19.30 uur
Woensdag 15 december 19.00-19.30 uur
We zullen dit vanaf nu doen in sporthal De Blikken. De start is precies om 19.00 uur en we vragen je om een yogamat mee te nemen. Vanaf 19.30 uur gaat iedere groep verder met zijn eigen sport (wandelen/hardlopen/sporten).
Iedere keer op dinsdagavond willen we het aantal deelnemers weten. Dit kan natuurlijk via de groeps app. Je kan je ook via mij aanmelden. Leuk om elkaar ook te zien bij de Core Stability!
Namens de Kombi-Fit van TOP
Mirjam Kloet
06-20969038
KOM JIJ WOENSDAG OOK!!!