Maak je schot hot!
Jaja daar zijn ze weer, de Kerstclinics 2021!
Ook helemaal gek van korfbal? Dan is dit echt iets voor jou! Korfbalstars gaat lekker door met korfballen tijdens de Kerstvakantie. Deze keer in de eerste week van het nieuwe jaar. Wil jij je schot hot maken?! Meld je dan gelijk aan!
Net zo goed leren schieten als onze Stars en vanuit elke positie leren scoren? Met nieuwe oefeningen en uitdagingen met & tegen de Stars gaan wij jou dit leren. Zo kan jij straks in het nieuwe jaar veel meer doelpunten gaan scoren!
De clinics vinden plaats van 3 t/m 7 januari 2022 op zes verschillende locaties in Nederland! Eén van die locaties is op vrijdag 7 januari bij KV TOP in sporthal De Blikken te Arnemuiden. De clinic is zowel toegankelijk voor leden als niet leden van KV TOP.
Voor nadere informatie over deze Korfbalstars Kerstclinics en om in te schrijven zie onderstaande link.