Zaterdag 23 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. De trekking is op dinsdag 28 november. Ook KV TOP doet weer mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in om zoveel als mogelijk geld op te halen voor het organiseren van jeugdactiviteiten en de aanschaf van diverse materialen. Een lot kost € 3,- waarvan maar liefst 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verkoop loten
Leden van KV TOP en KV TOP zelf gaan dit jaar op drie verschillende manieren loten verkopen, te weten:
1. Via het verkoopboekje door het handmatig (laten) invullen van de gevraagde informatie op de loten zelf;
2. Via de op het verkoopboekje aanwezige QR-code die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Er staat op de voorzijde van het verkoopboekje een aan KV TOP gekoppelde of persoonlijke (lotenverkoper) QR-code die men kan delen of kopers kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je via dit instructiefilmpje https://www.youtube.com/watch?v=scRvcb9-tk4&ab_channel=GroteClubactie
3. Via de diverse social media middels de aan KV TOP gekoppelde link https://lot.clubactie.nl/lot/korfbalvereniging-tot-ons-plezier/260043

Extra inkomsten hard nodig!
We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden, inwoners uit de omgeving, collega’s, kennissen, etc.! Juist nu kunnen we die extra financiële steun heel goed en hard gebruiken!

De Grote Clubactie Medaille
Verkoop minimaal 25 loten en krijg de Grote Clubactie Medaille!
Ben jij een TOPverkoper en lukt het jou om 25 loten te verkopen? Dan is de Grote Clubactie Medaille voor jou. Dus ga langs de deuren, verkoop loten, deel je verkooplink en kijk of jouw lotenmeter naar 25 gaat. Zodra je dit aantal bereikt dan ontvang je van KV TOP na afloop van de actie de Grote Clubactie Medaille.

Kids-verkoopwedstrijd
Verkoop 40 loten of meer en scoor mooie prijzen!
Voor meer informatie hierover zie https://www.clubactie.nl/lotenverkopers/win-acties/. Ook zijn er voor de twee jeugdleden die de meeste loten voor KV TOP verkopen twee waardebonnen naar keuze van één van onze sponsoren beschikbaar. Dus doe je best!

Nog vragen? Neem dan contact op met Ria de Ridder, 0653438524, blaasderid@zeelandnet.nl of Martin de Leeuw, 0623560869, arndeleeuw@zeelandnet.nl.