Zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. De trekking is op woensdag 8 december. Ook KV TOP doet weer mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Ook dit jaar zetten we ons in om zoveel als mogelijk geld op te halen voor het organiseren van jeugdactiviteiten en de aanschaf van materialen. Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.
Verkoop loten
Leden van KV TOP en KV TOP zelf gaan dit jaar op drie verschillende manieren loten verkopen, te weten:
1. Via het verkoopboekje door het handmatig (laten) invullen van de gevraagde informatie op de loten zelf;
2. Via het verkoopboekje op een verantwoorde manier, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een aan KV TOP gekoppelde of persoonlijke (lotenverkoper) QR-code, die men kan delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je via dit instructiefilmpje https://youtu.be/pq3tUEAEasg;
3. Via de diverse social media middels de aan KV TOP onderstaande gekoppelde link en bijbehorende QR-code.
Extra inkomsten hard nodig
We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden, inwoners uit de omgeving, collega’s, kennissen, etc.! KV TOP kan die extra financiële steun heel goed en hard gebruiken!
20-loten-actie
Als je 20 loten of meer verkoopt krijg je een 20-loten-waardebon. Met deze waardebon krijg jij flinke korting op leuke dagjes uit, gratis entreekaartjes en leuke aanbiedingen bij het uitzoeken van een nieuwe sportoutfit. Nieuwsgierig wat er allemaal op de waardebon staat? Alle gave acties en kortingen die jij verdient wanneer je 20 loten of meer hebt verkocht kun je via onderstaande link bekijken.
Nieuw: Gamification voor lotenverkopers
Lotenverkopers worden nu extra gemotiveerd door hun eigen online omgeving (https://www.clubactie.nl/lotenmeter/). Lotenverkopers kunnen namelijk nu ook online hun eigen lotenmeter volgen, badges winnen en hun tussenstand zien door in te loggen op hun verkooppagina. De inlogcode hiervoor ontvangen lotenverkopers via de QR-code sticker op het verkoopboekje.
Onderstaand de link naar het instructiefilmpje hoe gamification voor lotenverkopers werkt.
Prijzen voor diegene die de meeste loten verkoopt
Ook zijn er voor de twee jeugdleden die de meeste loten voor KV TOP verkopen twee waardebonnen naar keuze van één van onze sponsoren beschikbaar. Dus doe je best!
Nog vragen? Neem dan contact op met Ria de Ridder, 0653438524, blaasderid@zeelandnet.nl.