De Kampcommissie  van KV TOP wilt bij deze de vele vrijwilligers en deelnemers die, op welke manier dan ook, hebben bijgedragen aan het succesvol verlopen TOPkamp “Bie ons tuus”, heel hartelijk bedanken.

Dit ondanks een aantal onzekerheden en noodzakelijke beperkingen en aanpassingen vanwege het Coronavirus.

Het voelde als één grote familie, er was een grote saamhorigheid en inzet en er was veel zorg voor en om elkaar.

Wat zijn er bergen werk verzet om alles, zo goed als mogelijk, leuk, gezellig en gemoedelijk te laten verlopen. Dit zowel in de voorbereidende fase alsmede tijdens het kamp zelf.

Samen zijn we tot veel in staat en wie de jeugd heeft heeft de toekomst.

Nu moe maar voldaan en ervan na gaan genieten.

Wij zijn trots op “onze” club KV TOP. We hebben het toch maar weer met vereende krachten voor elkaar gekregen.

“Hart voor KV TOP” en “Korfbal meer dan sport alleen”.

Voor alle foto’s en filmpjes van dit geweldige TOPkamp verwijzen wij naar de facebook[pagina van KV TOP https://www.facebook.com/kvtoparnemuiden.

De Kampcommissie