De Snertloop wordt dit jaar gehouden op zaterdag 30 december.
Wees welkom bij de Snertloop van KV TOP. Dit jaar wordt het alweer de 8ste editie. Waar in 2020 en 2021 wegens COVID nog 2 virtuele edities hebben plaatsgevonden, hopen we nu net als in 2022 weer velen van jullie te mogen welkom heten in ons clubgebouw ’t Korfje.
Voor de 2de keer houden we een kids-run van 1,5 km en 3 km. Dit parcours bestaat uit rondes van 250 meter rondom onze kunstgrasvelden en is dus naast de start van de 5km, 10km en 15km. Leuk om met het hele gezin mee te doen, want behalve rennen kan er deze middag ook een lekkere wandeling worden gemaakt van 5 of 10 km. Honden zijn welkom, zij het wel aangelijnd.
Het parcours is, met veel asfalt, erg snel. Je komt door het nostalgische Kleverskerke waar gelijk de enige drankpost is. Deze is vooral bedoeld voor de wandelaars, neem daar gerust even de tijd!
Verder is de route naar Veere en naar Het Zilverenschor prachtig. Voor de 10 en 15 km lopers zal vooral de Blikkendijk een blikvanger zijn, want aan beide kanten liggen stukjes natuurgebied. Maar pas op, de Blikkendijk kan vanwege blubber, losse stenen en kuilen ook een behoorlijk struikelblok zijn, dus wees gewaarschuwd!
We kijken uit naar jouw/jullie komst naar de Snertloop. De startbewijzen liggen klaar voor iedereen die vooraf heeft ingeschreven via inschrijven.nl maar er kan ook nog ter plaatse ingeschreven worden bij onze accommodatie aan de Van Cittersweg 2i. Parkeren kan aan de Pereboomweie bij sporthal De Blikken.
Na afloop van de Snertloop bied KV TOP gratis erwtensoep aan en kan er in de kantine nog wat gedronken worden en gezellig worden nagepraat.
Vragen en/of opmerkingen? Neem contact op met de organisatie via snertloopkvtop@gmail.com.
Voor meer informatie over bijvoorbeeld de wandel en hardlooproutes en om al digitaal in te schrijven zie onderstaande link https://www.kvtoparnemuiden.nl/sportaanbod/snertloop/.