KV TOP Arnemuiden is met veel plezier een samenwerking aangegaan met AED importeur en leverancier Medisol BV uit Vlissingen.

Nadat we eerst heel prettig te zijn voorgelicht door een medewerker van Medisol BV hebben we besloten om een AED met toebehoren bij Medisol BV aan te schaffen. Vervolgens zijn we in gesprek gegaan om Medisol BV en KV TOP voor een langere tijd aan elkaar te binden.

Resultaat: Een mooie sponsorovereenkomst met een reclamebord langs het korfbalveld en voor KV TOP een mooie garantie dat het onderhoud van de AED met toebehoren op de juiste wijze gebord is!

Inmiddels is de AED met toebehoren geïnstalleerd op een droge, veilige, goed zichtbare en bereikbare plaats!

Medisol BV heel erg bedankt!

Over Medisol
Medisol BV is inmiddels 20 jaar bezig om aan de weg te timmeren op allerhande gebied als het aankomt op “Saving lives”. Dit in de breedste zin van het woord.
Als u vragen hebt op het gebied van de AED en andere reanimatie producten dan kan Medisol BV wellicht uw vragen beantwoorden en wellicht ook uw partner worden.
Medisol BV is te vinden aan de Mercuriusweg 12 te Vlissingen en via www.Medisol.nl en www.AEDwinkel.nl. Telefonisch zijn deze experts te bereiken via 0118620074.