KV TOP (de wandel KombiFitgroep) heeft in samenwerking met de de organisatie van de Zeeuwse Leefstijlroute (voorheen Zeeland in Beweging) op maandagavond 13 juni een wandeltocht over diverse afstanden georganiseerd.

Onder geweldige weersomstandigheden heeft een groot aantal enthousiaste wandelaars aan deze wandeltocht deelgenomen. Een deel van de deelnemende wandelaars waren afkomstig van de afdelingen Vlissingen en Middelburg van de Zeeuwse Leefstijlroute.

Bij terugkomst hebben de deelnemers en organisatie onder het genot van een bakje koffie, een bakje thee of een glas water en heerlijke vers gebakken cake nog even gezellig nagepraat en ervaringen uitgewisseld.

Al met al een zeer geslaagde en gezellige avond die het herhalen zeker waard is. Dit is daarom weer mogelijk op maandagavond 12 september.

Bewegen is gezond, maar vaak ontbreekt de tijd of zin. In een groep die wekelijks 1 of 2 keer wandelt is die drempel makkelijk overwonnen. Maar meewandelen kan zonder enige verplichting.

Wil jij dit ook gaan doen of heb je vragen hierover neem dan gerust contact op met Mirjam Kloet, aanspreekpunt van de KombiFit groepen waaronder ook de wandelgroep van KV TOP, 0620969038.

https://sportzeeland.nl/zeeuws-sportakkoord/inclusieve-sport/de-zeeuwse-leefstijlroute/