Lekker sportief bezig zijn maar geen 18 meer?

Wie wil dat nu niet, iedereen denken we, alleen lukt het niet iedereen. Elke week die stap naar het veld of de sporthal dat kost voor menigeen wat moeite. Dat snappen we goed bij KV TOP. Maar bij onze KombiFit groep kan je op je eigen niveau meedoen en die moeite wordt beloond.

Wij zijn opzoek naar nieuwe maatjes voor de wandelgroep en hardloopgroep!

Voorop bij de KombiFit groep staat dat het gezellig moet zijn maar ook het woord FIT staat in de naam. Dat willen we ook, dat jij je FIT gaat voelen of nog FITTER wordt.

De wandelgroep gaat elke maandag en woensdagavond op pad. Verschillende routes in en rond Arnemuiden maar verder weg kan ook. Er zijn verschillende afstanden dus iedereen kan mee.

Bij de hardloopgroep is elke woensdag en donderdagavond de hardlooprun. Ook hier passen we afstand en tempo aan. Wil je trainen voor een wedstrijd (ladiesrun o.i.d.) of gewoon een lekker stuk lopen in een groep, alles is mogelijk.

KombiFit vraagt van jou die stap om te komen sporten in een gezellige groep. Wacht niet maar neem nu die stap. Kom gewoon langs voor drie gratis proeftrainingen of meld je:

Voor de wandelgroep bij:

Karin Janse
jansemal@zeelandnet.nl
06-39804125

Voor de hardloopgroep bij:

Mirjam Kloet
famlkloet@zeelandnet.nl
0620969038

Locatie: KV TOP Arnemuiden

Tijden:

– Wandelgroep elke maandag en woensdag van 19.00 tot 20.00 uur;

– Hardloopgroep elke woensdag en donderdag van 19.30 tot 20.30 uur.