KV TOP Arnemuiden organiseert op donderdag 29 december een Snertloop. Dit zowel voor wandelaars als hardlopers.

Er kunnen voor de wandelaars afstanden van 5 en 10 kilometer gelopen worden. Voor de hardlopers kunnen er afstanden van 5, 10 en 15 kilometer gelopen worden. Ook is er een kidsrun voor kinderen in de leeftijd van groep 1 t/m 8 van de basisschool waarbij er op de buitenaccommodatie van KV TOP afstanden van 1.5 en 3 kilometer kunnen worden hardgelopen.

De startplaats is bij het clubgebouw van KV TOP te Arnemuiden. Na afloop ontvangen alle deelnemers een leuke herinnering en wordt er gratis snert (erwtensoep) verstrekt. Voor de kinderen is er een gratis broodje knakworst beschikbaar.

Aanvangstijden

De starttijden van de wandelaars is vanaf 14.00 tot 14.30 uur. De starttijd van de hardlopers is 14.30 uur. De startijden voor de kidsrun is 13.30 uur voor de 1.5 kilometer en 13.45 uur voor de 3 kilometer.

Prijzen

Leden van KV TOP kunnen gratis deelnemen. Voor niet leden bedragen de inschrijfkosten € 4,-. Deelname aan de kidsrun is gratis.