Op vrijdag 10 mei staat de rommelmarkt weer op de planning. Wij komen op maandag 15 april langs om spullen op te halen! Het zou fijn zijn als iedereen weer alle bruikbare en verkoopbare spullen voor onze rommelmarkt wil bewaren! Wij nemen geen groot meubilair, matrassen, wit goed, frituurpannen, tv’s, computers mee.

Net als vorig jaar organiseren we de rommelmarkt op het sportveld. Dit doen we rondom het Korfje.

Dit jaar willen we ook weer een verloting op een kraam organiseren. Hiervoor vragen we nog leuke prijsjes!! Deze graag inleveren bij Ria de Ridder. Ook willen we eigen gebakken cake/taart of iets anders uit de eigen bakkerij verkopen. Wil je hier iets voor beschikbaar stellen geef dit dan door aan Ria de Ridder.

Op deze dag hebben we altijd veel hulp nodig. We beginnen om 5.30 uur met lossen en rond 15.30 uur zijn we altijd klaar.

Voor het ophalen van spullen huis aan huis op maandag 15 april zoeken we 10 chauffeurs met auto met trekhaak en 10 aanhangwagens.

In het Korfje hangt een lijst waar je je kunt opgeven om te helpen. Je kan het ook via de mail opgeven: blaasderid@zeelandnet.nl  of via de app: 0653438524.